avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene gradinita
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene gradinita

Buna seara,
Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene?
Multumesc!
Buna ziua,
Se poate sa ma ajutati, cu aceleasi detalii, va rog? Doresc infiintarea unei gradinite din fonduri europene in Popesti Leordeni. Ma in tereseaza de asemenea si detalii legate despre accesarea fondurilor si pentru o gradinita cu profil sportiv.
ancaschiopu@yahoo.com este adresa unde puteti trimite informatiile.
Multumesc anticipat!
Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu aceleasi informatii privind pasii ce trebuie urmati pentru construirea si punerea in functiune cu fonduri europene a unei gradinite in Bucuresti? Adresa de mail dragos876@yahoo.com.
Multumesc.
Bună seara,
Vă rog să-mi furnizați și mie informațiile cu pașii necesari pentru deschiderea unei grădinițe particulare. Doresc să deschid o grădiniță în Cluj-Napoca.
Vă mulțumesc anticipat.
monicagabriela.nistor@gmail.com
Buna ziua!Eu sunt din Constanta si as dori informatii privind pasii necesari infiintarii unei gradinite din fonduri nerambursabile.Va multumesc email- costinasimona@yahoo.com
Bună ziua,
Vă rog să-mi furnizați și mie informațiile cu pașii necesari pentru deschiderea unei grădinițe particulare. Doresc să deschid o grădiniță în județul Cluj.
Vă mulțumesc anticipat.

Adresa de mail este: victo187@yahoo.com
Ultima modificare: Marți, 4 August 2020
victo187, utilizator

Alte discuții în legătură

Gradinita privata auravpopescu auravpopescu Bună ziua! As dori și eu pașii pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru o gradinita . Adresa de mail auravcucu@gmail.com Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata costeauk costeauk Buna ziua! ma puteti ajuta cu detalii privind accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata sau cresa in mediul rural.fondurile sunt nerambursabile? ... (vezi toată discuția)
Infiintare laborator de cofetărie Cristiana13 Cristiana13 Bună ziua !As dori sa deschid o cofetărie cu laborator propriu si nu stiu exact care sunt pasii de urmat!Va rog daca ma puteți ajuta cu cateva informații ... (vezi toată discuția)