avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Emitere copii de pe anexa 1 si 2 catre un neproprietar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Emitere copii de pe anexa 1 si 2 catre un neproprietar

Buna seara! Sunt functionar public la o primarie si zilele trecute am primit o cerere pentru emiterea unor copii serox de pe Anexele 1 si 2- documentatii cadastrale. Problema este ca persoana in cauza nu este proprietarul terenului ale carui anexe le solicita...domnul doreste sa obtina informatii despre terenul care apartine unui unchi pentru a-i intenta proces. Va rog frumos sa-mi expuneti o parere avizata, daca este legala sau nu emiterea de astfel de copii. Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
ContSters455690, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters455690 , utilizator 08:49, 11 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu este titularul dreptului nu poate reclama refuzul....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ce anume se refera aceste anexe ?
Fac parte din Registrul agricol si se raporteaza la suprafete de teren detinute de proprietar sau reprezinta planul parcelar ? Sau se solicita un istoric de rol fiscal . Planul parcelar se poate elibera oricui il solicita si are totusi un interes. Istoricul de rol fiscal doar proprietarul sau cei care atesta ca au legatura .
In principiu dumneavoastra fiind functionar al primariei si nu al OCPI puteti sa solicitati elemente suplimentare, acte de identitate, de legatura cu proprietarul.
Anexa 1 este certificatul pentru atestarea posesiei exercitata sub nume de proprietar si certifica faptul ca o anumita persoana este inscrisa in Registrul Agricol cu un anumit imobil.
Anexa 2 este procesul-verbal de identificare a imobilului si are rolul de a identifica imobilul respectiv pe baza planului de amplasament si delimitare a imobilului. Avem baza legala pentru procedura de emitere copii de pe documentatia cadastrala de catre functionarii de la primarie? Eu am gasit doar procedura ce vizeza OCPI.Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
ContSters455690, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 1 si 2... lonley-wolf lonley-wolf Ce contine anexa 1 si 2 a unui imobil...? Daca eu am cumparat o casa de locuit de la altcineva prin sentinta judecatoreasca am dreptul sa cer o copie de pe ... (vezi toată discuția)
Terenul agricol nu este inscris in cartea funciara psilemangalia psilemangalia Dupä o succesiune terenul agricol a fost dat la o asociatie sä äl lucreze.Cät timp ai la dispozitie sä äl intabulezi si sä äl änregistrezi än Cartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune, intabulare psilemangalia psilemangalia :frantic:Succesiunea s a äncheiat:cät timp ai la dispozitie sä intabulezi imobilul si terenul än cartea funciarä sau mai bine spus ce pasi trebuie sä ... (vezi toată discuția)