avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gratii la geam
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gratii la geam

Locuiesc la etj 1 langa casa scarii. Vecinul de la parter si a montat gratii la geam si in consecinta orice hot se poate urca pe ele si ajunge cu usurinta la mine in apartament. Va rog sa mi spuneti cum sa procedez legal tinand cont ca acesta nu vrea sa le dea jos. Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:16, 11 Februarie 2018
S ar putea să nu l puteți obliga să le de-a jos
Inclusiv politia solicita ca masura de siguranta instalarea de sisteme de siguranta inclusiv grati la geam
Nu puteti sa il obligati sa dezafecteze gratiile care ii asigura siguranta si securitatea proprietatii si a bunurilor detinute
Va puneti si dvs gratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratii la geam mancipri mancipri locuiesc la un parter iinalt ( 2,70 m ) ntr-un bloc care are si locuinte la demisol . toti locatarii care locuiesc la demisol si-au pus gratii la geamuri . ... (vezi toată discuția)
Montaj grilaje geamuri parter Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Exista vre-o lege în care îmi interzice,sa pun grilaje la geamuri,după izolare termica a blocului?Primăriea a pus schele pe fațada ... (vezi toată discuția)
Grilaj la geamul de la parter barb barb buna ziua. sunt proprietarul unui ap. situat la parterul unui bloc de 10 etaje. de curand am montat un grilaj (dimensiuni L-270cm,l-150cm,adancime 40cm)la unul ... (vezi toată discuția)