avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare 2018

sunt angajat din 1 feb 2018 la primarie ca muncitor calificat categoria 1 , am 30 ani vechime ce salar ar trebui sa primesc ? multumesc
Cel mai recent răspuns: dangoaga , utilizator 20:25, 26 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform noii legi, Legea 153/2017- salariile personalului din primarii este stabilit prin negociere, intre salariati reprezentati de organizatia sindicala, pe de o parte, si angajator/primar, pe alta parte.Deci nu exista un salariu fix mentionat undeva pe care sa vi-l poata spuna cineva pentru postul ocupat de dvs.
dangoaga a scris:

sunt angajat din 1 feb 2018 la primarie ca muncitor calificat categoria 1 , am 30 ani vechime ce salar ar trebui sa primesc ? multumesc

Nu ati primit o decizie de stabilire a salariului ?
multumesc

am primit , si nu sunt multumit , am 2464 lei , cu o vechime in campul munci de 30 ani
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveati la dispozitie un termen de 20 de zile calendaristice de la data comunicării actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, sa depuneti contestatie la sediul ordonatorului d ecredite , daca il considerati ca este mic.
multumesc , au trecut cele 20 de zile din pacate , mai pot face ceva in acest sens ?

Alte discuții în legătură

Buna seara! anul trecut am fost incadrat ca inginer debutant ... urban.man13 urban.man13 Buna seara! Anul trecut am fost incadrat ca inginer debutant cu gradatia 0, cu salariul de incadrare 2094lei, respectiv salariul de baza 4190 lei. Acum de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa ma lamuriti cu privire la art 36 legea ... AlinaIonela12 AlinaIonela12 Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu privire la art 36 legea 153/2017 Persoana salarizata în baza legii 153/2017 (personal contractual) are dreptul conform ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu cjas alisamotorca alisamotorca Buna ziua, Sunt angajata a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate si am urmatoare problema: Incepand cu luna ianuarie 2018 s-a diminuat salariu net cu suma ... (vezi toată discuția)