avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare taxa timbru interventie principala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare taxa timbru interventie principala

Daca depun o interventie principala netimbrata imi va comunica instanta cuantumul taxei? Va putea fi respinsa ca netimbrata daca nu mi se comunica taxa?
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 13:36, 12 Februarie 2018
Buna ziua!
Datorita faptului ca instanta este cea care decide cuantumul taxei de timbru, in baza legislatiei in vigoare, pentru orice cerere taxabila vi se va comunica cuantumul taxei de timbru si data pana la care aveti obligatia achitarii acesteia, fie data pana la care puteti face cerere de ajutor public judiciar. Neindeplinirea termenului de plata duce la invocarea exceptiei netimbrarii, in consecinta va fi respinsa ca netimbrata.
In momentul in care justitiabilul considera ca nu s-a respectat legislatia la stabilirea taxei de timbru sau existenta altor incidente, va putea uza de dreptul la reexaminare a taxei de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este motivul respingerii actiunii ? cmgroup_08 cmgroup_08 sunt intr-un proces in calitate de debitor. am chemat in garantie o alta persoana. mi s-a admis cererea de chemare in garantie. nu am platit taxa de timbru pt ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxa timbru interventie principala gsp23 gsp23 Daca depun o interventie principala netimbrata imi va comunica instanta cuantumul taxei? Va putea fi respinsa ca netimbrata daca nu mi se comunica taxa? (vezi toată discuția)