avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot sa fac- vacanta fara acordul tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot sa fac- vacanta fara acordul tatalui

Buna ziua va rog frumos sa îmi spună și mie cineva daca pot sa plec în concediu cu copilul meu minor fara procura de la tata, menționez că am divorțat la notar de comun acord dar la notar nu sa putut decât cu custodie comuna, iei vreau sa duc copilul in concediu o luna de zile dar tatăl nu vrea să îmi de-a procura, ce pot sa fac ?

Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: againstPAS , utilizator 09:33, 12 Februarie 2018
Obtineti o hotarare judecatoreasca care sa suplineasca acordul tatalui.
Depinde de motivele pentru care nu va da procura.
Daca e din cauza faptului ca are program de vizita in perioada respectiva, nu prea aveti sanse sa ii suplineasca acordul.
Daca tatal are program oferiti inainte de vacanta un interval similar pentru desfasurarea programului si aveti mari sanse sa se suplineasca acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire minor din tara fara procura bergheauamaria bergheauamaria Buna ziua, As dori sa stiu cum pot scoate copil minor din tara fara procura din partea tatalui. Mentionez ca acesta este disparut de mai bine de 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara RRRaluca RRRaluca Buna ziua! Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - tatal nu-si da acordul pt vacanta in strainatate ContSters287132 ContSters287132 Buna Ziua , Am divortat cu un an in urma si Judecatoarea a hotarat sa avem custodie comuna . Fostul meu sot nu ne mai plateste pensia alimentara de 10 luni ... (vezi toată discuția)