Am mai scris odata dar nustiu daca a aparut.
Dupa cum spuneam, acum cateva zile am fost implicat intr-un incident foarte neplacut. Eram in miez de noapte la gemuletul unei farmacii pt a cumpara siropele pt bebele nosttu care era racit. Intre timp apare o masina, opreste fix pe trecere si coboara din ea un tip care nu prea putea sa mearga drept. A venit si el la gemulet. L-am intrebat pe domn daca crede ca e inregula cum a lasat masina. Si a inceput sa ridice brusc tonul spunandu-mi ca cine ma cred eu, de ce il fac nebun, ca imi arata el mie acuma, etc. Mi s-au inmuiat genunchii pt ca nu ma asteptam la reactia asta. Abia asteptam sa primesc odata siropelele sa plec. Dupa ce mi-am luat medicamentele omu m-a imbrancit odata si am crezut ca urmeaza sa si loveasca (a si zis ca hai sa ne batem). Am lovit eu primul. Apoi a cazut dar s-a ridicat si a sarit la bataie. M-am ferit putin apoi am fugit sunand in acelasi timp la politie. O singura lovitura i.am dat. El nu a apucat sa ma loveasca pt ca m-am ferit.
A venit politia. Ne-am calmat dar pt ca el a mai fost putin recalcitrant si fata de politisti, a fost incatusat pt cateva minute. Apoi descatusat ca sa se poate sterge de sange. El a luat doua emenzi (tulburare si refuz legitimare) eu doar 200lei pt tulburare. A recunoscut ca a consumat alcool, ca este masina lui, dar nu a recunoscut ca el a condus-o (desi venise singur si il vazusem in clar cum a coborat de la volan; cred ca sunt si camere pe acolo). Politia nu i-a pus etilotestul si a zis ca n-are ce sa-i faca (pe partea rutiera) din moment ce el a zis ca nu el a condus. A zis ca politia trebuie sa constate cu propriile simturi ca el ar fi condus.
A doua zi ma prezint la sectie. Aflu ca nu e prea bine : individul are fractura de piramida nazala dar nu i-a fost pusa viata in pericol. Au zis ca tipul sigur va merge sa-si scoata certificat med.legal si imi va depune plangere. Ce ma sfatuiti sa fac? Eu nu vreau sa ajung in judecata cu el. Sunt dispus sa ne intelegem.
Agresiune
robertinho
in data de 18-01-09 am fost implicat intr-un accident rutier.soferul celeilate masini s-a dat jos si m-a lovit cu pumnul si capul in nas.am fost la spitalul ... (vezi toată discuția)
Lovire
ContSters439027
Buna ziua,in seara de Paste am inchiriat cu mai multe persoane o locatie pentru a petrece,usa de la intrare fiind incuiata 1 grup de 4 persoane au inceput sa o ... (vezi toată discuția)