avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Închiriere proprietate privata în regim turistic
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Închiriere proprietate privata în regim turistic

Ce documente pot elibera pentru incasarile efectuate pentru ca un client sa și poată deduce cheltuielile cu cazarea fiind în deplasare în interes de serviciu.
Menționez ca este vorba de o locuință proprietate privata și numai o parte a acesteia am oferit o la închiriat.
Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri,
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 20:09, 14 Februarie 2018
Daca inchiriati ca persoana fizica unui angajat al unei firme, puteti sa-i dati contractul de inchiriere inregistrat la Anaf. Contractul poate fi facut direct cu firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relocare în alt oraș în cadrul aceleiasi firme ancutza85 ancutza85 Lucrez de 3 ani la o firma iar în ultimul an am avut foarte multe delegații în capitala. Cam 20 zile pe luna. De la 1 noiembrie mi s-a schimbat și ... (vezi toată discuția)
Regimul fiscal al cheltuielilor cu locuinta de serviciu inchiriata CarmenDia CarmenDia Am rugamintea sa ma ajutati intr-o speta mai putin obisnuita. Este vorba de un SRL cu 2 asociati, sot si sotie, sotul administrator desemnat prin statut, ... (vezi toată discuția)
Auto inchiriat folosit de alt cabinet cactusul cactusul Un cabinet medical stomatologic are un autoturism inchiriat de la o societate comerciala cu contract de inchiriere. In acelasi spatiu functioneaza doua ... (vezi toată discuția)