Am o firma infiintata in anul 2013,din anul 2014 nu am mai desfasurat nici un fel de activitate dar am si omis sa depun pana in prezent declaratia 200.Anul trecut desi nu am avut nici un fel de activitate mi sa retinut din salariu eu fiind angajat la alta firma toate datoriile.Acum mi-a venit anul acesta iar de la fisc de plata.Ce trebuie sa fac sa o suspend si cum recuperez din urma sumele pe care le-am platit fara a avea activitate?Multumesc
Dana Schiopu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Intreprinderea individuala are acelasi regim ca si Pfa-urile. Daca nu ati depus decl 200 probabil vi s-a facut impunere din oficiu deoarece la infiintare ati depus declaratia 220 privind platile anticipate. La Registrul Comertului suspendati intrep. individuala si apoi depuneti la ANAF declaratiile 200 pe anii respectivi cu suma 0 .
Decizie impunere
nikuteau
Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri:
-la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.