avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata executor
Discuție deschisă în Executare silită

Plata executor

Buna seara, am si eu o intrebare, in urma cu 3-4 ani cineva a cerut o executare silita impotriva mea.Costul era de 5,700, costul executarii pe care ar trebui sa o platesc eu.Intrebarea mea este, dupa tot timpul asta mai trebuie platita tot de catre mine?Cum as putea afla?Sau a fost platita pana la urma de catre cel care a intentat actiunea?
Cel mai recent răspuns: Borzah , utilizator 17:09, 18 Februarie 2018
Buna seara,
Da, daca acum va executa si fondul va executa si costurile.
Chiar daca cel care a cerut executarea a platit costurile el le recupereaza TOT DE LA DUMNEAVOASTRA!
Nu are ce executa dar incercam sa ajungem la o intelegere, vrea o suma de bani si incercam sa negociem pentru a incheia conflictul.Eu doream sa stiu daca mai am cumva si grija asta pe cap sau daca am scapat de ea.E o suma enorma pentru mine, m-ar afecta mult la incercarea de a incheia conflcitul.Practic dupa atatia ani a platit el executorul?Eu asa banuiesc, daca as fi executor nu as lucra pe datorie.
Ma poate ajuta cineva macar cu un sfat?Unde sa merg sa intreb daca mai am aceasta datorie?Vreau sa stiu, atat tot.
Buna ziua din nou, stie cineva unde imi pot plati si eu datoria?Sau nu trebuie platita?Am sunat la nr executorului dar nu a raspuns nimeni de cateva zile.Ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa catre executor judecatoresc rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am castigat o casa prin hotarare definitive si irevocabila. Vreau sa execut persoana care se afla in acea casa de la 1 martie ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - asociatia de proprietari sSpyrotek sSpyrotek Buna seara! Am primit de la asociatia de proprietari o somatie de plata in care imi spun ca trebuie sa achit suma de 4000 lei pana la data de 31 aprilie.nu ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de executare silita?? tusu tusu Buna ziua, in ianuarie 2015 am luat un imprumut de[b] 400 [/b]de lei de la o societate gen \\"credit pana la salariu\\", cu dobanzi enorme. in fine, trebuia ... (vezi toată discuția)