avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct viager

Am cumparat un imobil de la parintii mei cu drept de uzufruct viager pentru ei. Eu vreau sa deschid o societate . Intrebarea mea este daca pot sa deschid societatea cu sediul la adresa acelui imobil. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: liviuursu , utilizator 21:56, 11 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Puteti deschide dar s-ar putea ca sa va trebuiasca o declaratie a parintilor cu privire la acordul lor.
O declaratie simpla sau la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Clauza habitatie viagera Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am incheiat cu parintii mei un contract de vanzare-cumparare pentru apartamentul in care locuim, cu clauza de habitatie viagera pentru acestia. Se specifica ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare apartament de la parinte la fiica clauditza_2902 clauditza_2902 doresc sa cumpar, impreuna cu sotul meu, apartamentul parintilor mei, prin programul prima casa.ce ar trebui sa fac pt ca ai mei sa fie siguri ca dupa ce ... (vezi toată discuția)