avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa schimb yala la apartament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa schimb yala la apartament?

Buna ziua!Sunt in divorț cu soțul meu fiindcă este foarte gelos,m-a bătut ,m-a urmărit peste tot .Toate aceste lucruri s-au întâmplat in fata copilului nostru.Am hotărât sa-mi iau băiatul și sa plec la mama.Am băgat și divorț .Apartamentul este al meu donat de părinții mei!Dupa o săptămâna m-am întors și am schimbat yala de la USA ,l-am anunțat ca nu mai poate intra in casa și i-am făcut bagajele .I-am zis ca el nu are voie sa între in casa pt ca o sa chem politia .A trimis pe cineva sa-i ia bagajele.Intrebarea mea este in cât timp poate obține un ordin de reintegrare și ce pot face ca sa nu mai poată intra pana când se va termina divorțul și Partajul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 12 Februarie 2018
Buna seara,
Incercati sa obtineti un ordin de restrictie.
Incercati sa obtineti evacuarea prin 1033 si celelalte C.Pr.civ.
Este necesar sa obtineti ordin de restrictie,care in urma ultimilor modificari ,in cazuri justificate se elibereaza cu celeritate
Multumesc pentru răspunsuri ,o sa vorbesc cu avocata ce pot face ,fiindcă acum sta cuminte și îmi face doar declarații de dragoste
Nu cred ca se justifica un ordin de restrictie, dat afara din casa e, asa ca nu mai vad ce sa restrictioneze, iar el si daca cere reintegrarea, veti fi citata si acolo veti spune de ce e bine sa nu.
Nu se obtine reintegrarea cand e caz de scandal si violenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am deschis procedura de divorț în vara,primul termen ... Odeh79 Odeh79 Buna ziua! Am deschis procedura de divorț în vara,primul termen fiind în septembrie.Motivul este violenta soțului meu împotriva copiilor majori dar elevi ... (vezi toată discuția)
Lamuriri- fostul sot nu ma lasa sa intru in casa proprietate comuna ncristiana ncristiana Buna, am si eu urmatoarea situatie: sunt divortata de un an jumate, dupa divort am mai ramas in casa pana la o alta cearta si bataie de la fostul sot si ... (vezi toată discuția)
Drepturile soțului care a părăsit locuința Jokera Jokera Dacă sunt in divorț cu sotul,el a plecat de acasa,eu locuiesc cu copilul in apartamentul,bun comun cu sotul,el are voie sa intre in casa in absenta noastra ... (vezi toată discuția)