avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte administrative fiscale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte administrative fiscale

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: de curand am observat ca ma regasesc pe o lista de la Directia Taxe si Impozite - un "Anunt colectiv pentru comunicaea prin publicitate", care anunta ca "In temeiul art. 47, alin (5) lit b) si ale alin. (6) si (7) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunicam ca au fost emise acte administrative fiscale/acte de executare pentru urmatorii contribuabili persoane fizice".

Imi poate spune cineva la ce se refera si ce trebuie sa fac?
De ce apar pe aceste liste si ce inseamna?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARIA VIZITIU , Avocat 08:29, 12 Februarie 2018
Inseamna ca aveti datorii catre stat si ca veti primi o somatie de achitare a debitelor cu care figurati, urmand sa vi se instituie poprire pe salariu, blocare de conturi bancare.
Pentru a preveni o astfel de situatie, ar fi indicat sa mergeti la sediul DITL unde puteti clarifica situatia.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
MARIA VIZITIU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura fiscala prescriere amenda circulatie negoro2002 negoro2002 Buna ziua, M-am trezit in situatia neplacuta de a avea poprire pe cont pentru o amenda din 2007, pe care am achitat-o in termen de 48 de ore la CEC si pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 207/2015 tizu tizu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de Legea 207/2015. De curand am primit o somatie de la primarie (directia finantelor publice locale) ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pt recuperare debite restante la impozite si taxe. Carmentimaru Carmentimaru lucrez la o primarie si sunt nou angajata. de curand in urma controlului efectuat de curtea de conturi s-a observat ca ezista datornici multi la impozitele si ... (vezi toată discuția)