avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Dacă tatăl nu își intră în ccc in acea lună,mama beneficiază de stimulent in acea lună daca s-ar întors la servici cu 60de zileînainte să împlinească copilul 2ani?Eu am reluat activitatea pe 28noiembrie,copilul a împlinit 2ani pe 2februarie,acum în februarie mi-a venit banii 998 lei,200alocatia celui mic,84alocatia celui mare,iar restul 714 ce sunt?normal trebuia să-mi vina stimulentul pe 2luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 12 Februarie 2018
Tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia CCC?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Loredana_84 Loredana_84 In situatia in care o salariata se intoarce mai repede din CCC - cu 5 luni inainte ca si copilul sau sa implineasca 1 an (mentionez ca s-a optat pt CCC 1 an), ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie DianaE DianaE Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri concrete? Am fost in concediu crestere copil si am reluat activitatea cu o luna mai devreme de implinirea ... (vezi toată discuția)