avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cumul pensie cu salariu invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cumul pensie cu salariu invatamant

Un asistent medical sef din invatamantul special ,mai are dreptul la o functie de conducere dupa ce a iesit la pensie ptr limita de varsta ? Mentionez ca in regulamentul de functionare al CSEI nu exista acest post.Aceasta persoana este in pensie din 2011 si are varsta de 66 ani.Din 2011 si pana in prezent i se prelungeste contractul de munca pe perioada determinata.Regulamentul de functionare prevede un asistent pe tura, se lucreaza in 3 ture, si infirmiere.Directorul institutiei nu doreste angajarea infirmierelor, obligand cele 4 asistente medicale sa presteze si munca de infirmier, care este de fapt o alta meserie, avand alt cod cor. Asistenta medicala care este protejata directorului, lucreaza doar in tura de dimineata, prestand doar munca de birou.Va rog sa imi raspundeti conform legislatiei in vigoare daca este legal acest lucru.Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
ContSters439544, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de lucru got2i got2i Buna ziua.Sora mea lucreaza infirmiera ,la un spital de stat.In ultima vreme se simte extenuata din cauza programului de lucru,care eu cred ca nu este unul ... (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime - contraindicatie medicala cristido cristido Vrau sa intreb ce mai poate face o persoana incadrata in munca ca macaragiu in cazul in care a primit aviz medical \"contraindicat lucrul la inaltime\" pe ... (vezi toată discuția)
Angajare preot validunca validunca Buna ziua. Suntem unitate sanitara , prestatoare de servicii medicale cu buget de la Casa de Asigurari de Sanatate. Fostul preot a iesit la pensie limita de ... (vezi toată discuția)