avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concedii medicale

Bună ziua.Pe data de 28 dec am avut concediu inițial până pe 31 dec.Continuare 01 ian-12 ian.Apoi pt perioada 13 ian-19 ian am fost internata si mi s-a dat concediu medical inițial.Acum contabila imi spune ca ea nu-l poate introduce în progr de contabilitate deoarece trebuia sa fie concediu medical în continuare, altfel ma trece nemotivat. Va rog sa ma ajutati....
Cel mai recent răspuns: simina_manuela , utilizator 10:44, 13 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu neaparat, de ce sa fie in continuare, Aveti acelasi cod diagnostic? Oricum ar fi nu vad de ce sa nu poata fi inregistrat nu o incurca cu nimic.
Da.este acelasi diagnostic.Tot insista ca nu poate sa il introducă în progr de contabilitate.Am intrebat la spitalul care mi l-a eliberat si asa se procedează la fiecare internare...
Multumesc pt raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
de obicei daca este acelasi cod diagnostic este in continuare dar aici situatia este diferita pentru ca este cu internare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Cristina Rangu Cristina Rangu Buna ziua...in luna aprilie am fost internata cateva zile in spital, însărcinată fiind si apoi, am primit concediu medical cu cod indemnizatie 01 diagnostic ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Avem un salariat care este in concediu medical din iunie 2013. Pt. luna martie - deasemenea in C.M. - nu inteleg care este modul de calcul al ... (vezi toată discuția)
Plata concedii medicale initiale cu acelasi cod de diagnostic bachmann bachmann Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata mi-a prezentat 2 CM consecutive , cate 5 zile fiecare, cu acelasi cod de dignostic, ... (vezi toată discuția)