avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu medical

Buna ziua !
Avem un salariat care este in concediu medical din iunie 2013.
Pt. luna martie - deasemenea in C.M. - nu inteleg care este modul de calcul al programului ( SAGA ). Ia in calcul lunile 6, 7 , 8, 9, 11 - 2013 si 01 2014.
De ce nu se iau in calcul ultimele 6 luni - respectiv ian si febr. 2014 + sept, oct, nov, dec. 2013 ?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:48, 9 Aprilie 2014
Daca certificatul medical este "in continuare" se pastreaza aceeasi medie zilnica pentru indemnizatie calculata in iunie 2013.
Daca este "initital", atunci se calculeaza media zilnica pe 6 luni anterioare.
certificatul este initial - tocmai asta nu inteleg ... de ce nu se calculeaza media pe ultimele 6 luni, ci pe lunile 6,7,8,9,11 2013 si 01 2014, insumand zilele lucrate si cele de CM ....
Ati verificat sa nu fie acelasi cod de diagnostic?
Daca e alt cod, atunci e corect sa fie initial dar probabil programul SAGA nu realizeaza asta. Cautati indrumari la alti utilizatori de SAGA, din pacate aici nu va pot ajuta.
Nu are softul vreo optiune de a introduce manual media zilnica?
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire plata concediu medical Anetta08 Anetta08 Am lucrat cu contract de munca din 1.08.2013, iar in noiembrie 2013 m-am imbolnavit (diagnostic neoplazie cod 14) si de atunci sunt in concediu medical. De la ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul concediu medical happytree happytree Buna ziua! Am urmatoarea situatie: salariat in CM in luna febr.2010-initial, 17 zile lucratoare(04.02.2010-28.02.2010- 3 suportate de angajator, 14 din ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical HugoM HugoM La o Intreprindere Individuala, un angajat are doua concedii medicale (0-6, 0-1) initial si in continuare, cu acelasi diagnostic : - primul concediu ... (vezi toată discuția)