avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am pierdut diploma universitara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am pierdut diploma universitara

Am adeverinta eliberata de I.P Gh. Asachi Iasi,din 1998,pentru a declara la Monitorul oficial pierderea diplomei.Vreau sa intreb daca mai este valabila,pentru a o da la M.O pentru a obtine diploma,necesara pensionarii.O alta intrebare este de unde as putea sa obtin adeverinta pt.grupa l ,daca s.c Robinete Ind. S A Bacau s-a inchis.Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 12 Februarie 2018
1. Pentru eliberarea duplicatului unui act de studii, titularul adreseaza, in scris, conducerii institutiei o cerere, insotita, dupa caz, de urmatoarele documente:
- declaratie scrisa a titularului actului, autentificata la notariat, in care sunt cuprinse toate elementele necesare pentru identificare si imprejurarile in care actul a fost pierdut, distrus complet, deteriorat partial sau plastifiat;
- copie legalizata a certificatului de nastere;
- doua fotografii - realizate recent, pe hartie fotografica, color, format 3 x 4 cm - ale titularului actului;
- dovada publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, a pierderii, distrugerii, deteriorarii sau plastifierii actului de studii respectiv;
- dovada platii taxei pentru eliberarea duplicatului.

2, Robinete Industriale SA, a fost cumparata de catre Bavaria SRL Bacau .... luati legatura cu aceasta societate.

sau

incercati la DIRECTIA JUDETEANA A ARHIVELOR NATIONALE BACAU
Adresa: Strada Vasile Alecsandri nr. 5, Bacău, cod 600010, jud. Bacău
Telefon: 0234/511686
Fax: 0234/511686
E-mail: bacau@arhivelenationale.ro
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta bacau, t.c.ind. onesti kindler kindler As dori sa obtin doua adeverinte pentru grupa a doua de munca, pentru prioada in care am lucrat (4 ani) la T. C. Ind. Onesti (Gh. Gh. Dej). Daca exista un ... (vezi toată discuția)
Pierdut diploma licenta livia6 livia6 Daca am pierdut diploma de licenta trebuie sa anunt la sediul facultatii pierderea acesteia sau pot merge direct la sediul Monitorului oficial pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - recuperare carte de munca mandreea mandreea buna ziua...am o nelamurire...am lucrat la ferma zootehnica radomiresti com letea veche bacau din 1987 pana in 1990 si nu stiu unde se afla cartile de munca ... (vezi toată discuția)