avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit

Buna ziua, prin anul 2006 ( nici nu mai stiu cu precizie ), lucram la o firma de transport local, incasam salariile prin BRD. Am obtinut un card de credit in baza a 6 salarii, care ulterior nu am reusit sa il achit pentru ca am ramas fara munca. Acum o saptamina mia venit o instiintare de la firma APS , de recuperari bineinteles, cum ca trebuie sa le dau acesti bani ( 6 salarii de pe vremea aceea, cred ca vreo 5000 ron ar veni acum ) , sa achit suma prin BCR. IMPRUMUTUL A FOST LA BRD De ce tocmai acum dupa mai bine de 10 ani. Ce pot sa fac. ???? Multumesc
In toata aceasta perioada ati efectuat vreo plata catre banca sau catre societatea de recuperari de creante sau ati facut vreun document prin care sa recunoasteti debitul restant?
Nu, și niciun fel de legatura

Insurance COLLECT a scris:

In toata aceasta perioada ati efectuat vreo plata catre banca sau catre societatea de recuperari de creante sau ati facut vreun document prin care sa recunoasteti debitul restant?

Atunci datoria dvs este prescrisa!
Cum pot afla daca sa prescris aceasta datorie, va rog

Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Daca se va incepe executarea silita impotriva dvs promovati contestatie la executare si invocati exceptia prescriptiei dreptului la actiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca RODICAPIS RODICAPIS Buna , eu am o problema mai speciala. Mama mea a decedat in 2007 am aflat ca mama mea avusese un imprumut card descoperire de card in 2011 cand cam primit de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)