avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Proces de anulare act si firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Proces de anulare act si firma in insolventa

Am pe rol la judecatorie un proces de anulare a unui contract de vanzare cumparare cu o firma care a intrat in insolventa. Ce se intampla cu procesul? Pana la 23.03.2018 trebuie intocmita lista cu creditori de catre lichidatorul numit. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: matrix73 , utilizator 21:10, 12 Februarie 2018
Daca aveti sume de recuperat, va trebui sa va inscrieti la masa credala.
Ce se intampla cu anularea actului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta ,creditor chirograf discover discover Buna seara , un creditor chirograf obține de la societatea debitoare , cu 2 luni înainte de deschiderea procedurii de insolventa , un act prin care soc ... (vezi toată discuția)