avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O cameristă are voie an bucatarie la un restaurant??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O cameristă are voie an bucatarie la un restaurant??

Bună ziua lucru la un hotel care are si restaurant si patronul obliga ca camerista care face curat an camere sa meargă sa ajute an bucatarie cu tat ca nu are soluție de dezinfectare pt mâini și nu poartă mănuși de protecție,si daca nu ajuta o amenință că o da afara si ca ai taie din salar este posibil asa cv .?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 16:18, 12 Februarie 2018

Faceti o sesizare scrisa la ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca), prin care sa explicati situatia exacta , modul in care patronul va ameninta si abuzeaza de dvs. la locul de munca, obligandu-va sa efectuati sarcini care nu figureaza in fisa postului dvs.(camerista).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului alessandromassimo alessandromassimo va rog , am nevoie de cateva fise de post; Fisa postului pentru muncitor necalificat in agricultura: Fisa postului pentru camerista hotel; Fisa postului ... (vezi toată discuția)
Nu am primit banii de la patron-contract de munca semnat de el. m-a pacalit 2 ani de zile. dorudoru dorudoru Va rog indrumati-ma ! Sunt o femeie de 43 ani. Am lucrat la un restaurant pana saptamana trecuta. Am plecat deoarece patronul timp de un an nu mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Cititi va rog... probleme litigiu de munca. amenintari neplata salariului.contract de munca dorudoru dorudoru Fostul angajator ma ameninta ca ma distruge..Iar daca am curajul sa-l dau in judecata.La martor va taia tendoanele de la picioare. Pana pe data de: ... (vezi toată discuția)