avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune realizata in cadrul Programului National de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune realizata in cadrul Programului National de Cadastru

Buna ziua,
Se afla printre dvs. cineva sau aveti cunostinta despre cineva care a reusit sa faca succesiunea in cadrul Programului National de Cadastru si Carte funciara si a beneficiat de avantajele promise, respectiv scutire taxe pt obtinere certificat, scutire taxa de timbru, scutire onorarii experti topo/constructii, scutire onorarii avocat/notar si cu toate actele in regula?
Voiam sa stiu intrucat am dat peste declaratia sefei notarilor publici la linkul de mai jos si pare sa merite sa asteptam pana incep lucrarile de cadastru si in comuna noastra: [ link extern ] /

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Contract -vanzare cumparare din1998,este intabulat? nicobunea nicobunea sunt proprietara unui teren ,,finat ''cumparat in 1998 si as dori sa-l vand acum,intrbarea mea:daca pe contract scrie ...parcela topo ...descrisa si ... (vezi toată discuția)
Am fost chemată la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, în calitate de nepoată de fiică. notarul mi-a spus că trebuie să plătesc, unde este gratuitatea? SALVIA SALVIA Buna ziua, am fost chemata la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, in calitate de nepoate de fiica. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Efectuare cadastru ionelgratian ionelgratian Cine ma poate lamuri in privinta intabularii,se pot face ceva proiecte pe bani europeni sau sant vorbe in vant?Autoritatile locale de la noi din comuna zic ca ... (vezi toată discuția)