avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despăgubire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despăgubire

Engie Argeș îmi solicita plata sumei de 9600 lei pentru 3 zgarieturi sesizate pe contorul inlocuit,in urma expertizării metrologice la care am participat.zgarieturile au fost înregistrate in buletinul de expertiza ca “intervenție neautorizată asupra contorului”.In caz de neplata,ma vor acționa in judecată.Suma a fost stabilită conform unui algoritm de calcul pe care mi l-au explicat,dar nu au refuzat sa-mi pună la dispoziție sursa unde sa pot intra sa verific.Ce pot face in acest caz?Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Adrian Musat, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:30, 12 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o adresa catre Energie Arges, prin care sa solicitati modalitatea de calcul prin care s-a stabilit suma care va este imputata. Daca nu primiti un raspuns, sau considerati ca primiti un raspuns care nu reflecta realitatea, adresati-va ANPC.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Raluca Iliescu, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic,asteptati sa formuleze actiune si in functie de cererea de chemare in judecata va formulati si dvs apararile printr-o intampinare.Daca nu mentioneazain actiunea formulata solicitati dvs instantei sa le puna in vedere sa isi precizeze modul in care au stabilit prejudiciul,unde este reglementat algoritmul respectiv etc.Aveti si varianta sa faceti o cerere in scris prin care solicitati societatii respective date despre algoritmul de calcul,art din contract unde este prevazut ca raspundeti pt eventualele pagube produse contorului etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu gdf suez (engie românia ) Vali Musat Vali Musat Buna seara!Engie România ,prin operatorul local din județul Argeș,îmi solicita plata unei penalități de 9600 lei pentru suspiciunea de fraudare a ... (vezi toată discuția)
Contoar pasant de gaze nastasescuadriana nastasescuadriana Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament de bloc si , la aragaz mi-am montat un contoar pasant de gaze-deci nu am centrala, ci, pur si simplu, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Act aditional cf. oug50/2010 kla2007 kla2007 buna ziua Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in cazul in care am primit de la banca o adresa precum ca trebuie sa ma duc la sucursala BRD unde am ... (vezi toată discuția)