avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Litigiu GDF Suez (Engie România )
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Litigiu GDF Suez (Engie România )

Buna seara!Engie România ,prin operatorul local din județul Argeș,îmi solicita plata unei penalități de 9600 lei pentru suspiciunea de fraudare a contorului.Contorul a fost schimbat,iar eu am fost invitat sa asist la verificarea metrologica a acestuia,verificare in urma căreia s-a constatat “o intervenție neautorizată asupra contorului”.Un domn de la Daune NON-tehnice m-a anunțat ca trebuie sa plătesc suma mai sus menționata,altfel voi fi acționat in judecată.Ce trebuie sa fac mai departe?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 20:45, 12 Februarie 2018
Suma de 9600 de lei, ar trebui sa rezulte dintr-un act doveditor.....reprezinta ceva.... energie necontorizata/neplatita, amenda ?
Suma rezulta dintr-un algoritm de calcul pe care mi l-au explicat,dar nu l-am înțeles.Precizez ca nu mi-au dat un act doveditor cu modalitatea de calcul,a fost doar o informare verbala menită a ajunge la o înțelegere amiabila.
Intelegere amiabila/ intelegere amiabila , insa de ce 9600 si nu 3000 sau 300 ? Suma asta daca va fi platita, va trebui macar sa primiti "o bucata de hartie" ceva... nu puteti da banii astia ca asa vi s-a spus........ sau. ma rog, daca Dvs sunteti de acord cu achitarea in aceste conditii..... eu n-am niciun drept sa ma opun. Cu toata stima
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
ContSters454516, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubire Adrian Musat Adrian Musat Engie Argeș îmi solicita plata sumei de 9600 lei pentru 3 zgarieturi sesizate pe contorul inlocuit,in urma expertizării metrologice la care am ... (vezi toată discuția)
Contor gaze defect Veronica_ Veronica_ Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: apartament nou, cumparat in 2017 de la un dezvoltator. Contoarele de gaz erau montate. Dupa cumparare a ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept de frauda la contorul de gaze amdrm amdrm Buna ziua, Va scriu intrucat ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc intr-un imobil mic (3 apartamente) si contoarele de gaz sunt undeva in curte. Cei ... (vezi toată discuția)