avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... duplicat certificat deces bunica decedata cu multi ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

duplicat certificat deces bunica decedata cu multi ani in urma

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cum se poate obtine un duplicat al certificatului de deces al bunicii, de catre un nepot. Este necesar pentru succesiune.
Nu mai stim exact in ce an a murit, doar ca au trecut cca 45 ani de atunci. Dintre copii bunicii mai traieste unul care nu mai stie de el ca sa pot obtine aceasta informatie.
Cei de la primarie au spus ca nu ma pot ajuta pentru ca trebuie sa stiu exact anul decesului.
Pot eu in calitate de nepot sa obtin acest document si care e calea legala sa pot obtine eu sau alt nepot acest duplicat?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
livisa, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Mostenire Ana Nichita Ana Nichita Buna ziua! Ce acte trebuie pentru mostenirea pe cale amiabila, la notar? Si care este mai exact procedura? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Certificat deces Silviu Gabriel Silviu Gabriel Pot obtine un duplicat sau copie de pe certificatul de deces al bunicului? Bunicul meu a locuit in Vaslui, eu locuiesc in Vâlcea, din păcate eu nu cunosc ... (vezi toată discuția)