avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se procedeaza ca tatal meu sa obtina certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se procedeaza ca tatal meu sa obtina certificat permanent ptr handicap?

Cum se procedeaza ca tatal meu sa poata obtine certificat permanent de handicap? Mentionez ca este incadrat in gradul grav.va multumesc

Alte discuții în legătură

Revizuire certificat handicap eliberat in 1994 adrianargatu adrianargatu Buna ziua, Tatal meu a fost incadrat cu grad 3 de handicap in anul August 1994 conform legii 53/1992. Ulterior, in anul iunie 2001 a primit grad 2/accentuat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri si auto scutite ptr. pers cu handicap ! vasilebaidoc vasilebaidoc Ma numesc Baidoc Vasile sant incadrat in gradul de handicap accentuat (permanent), si mi s-a cerut de la primarie sa duc pana maine :copie dupa buletin, copie ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas incadrat in grad de invaliditate raduradulescu raduradulescu buna ziua . am un fiu in varsta de 29 de ani incadrat in gradul 2 de handicap accentuat certificatul de incadrare avand caracter permanent .in urma divortului ... (vezi toată discuția)