avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

Buna seara , astazi am fost si am luat prenatalul si am vazut ca scrie pe el incepand de azi 12.02 pana pe 28.02 adica 17 zile , si am intrebat o pe doamna doctor daca trebuie sa ma duc pe 1 sa il reinoim si mi-a zis ca nu trebuie sa ma duc neaparat pe 1 ma pot duce si mai tarziu ... si vroiam sa stiu de la dvs cum se procedeaza ? Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Ccc pentru suplinitori alinutzza140 alinutzza140 Buna ziua , Sunt o viitoare mamica suplinitoare cu contract pana la 1 sept.2011.Sunt insarcinata in 5 luni si ceva si cred ca o sa nasc pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de maternitate alinafgs alinafgs am o problema delicata: am lucrat cu acte in regula pe o perioda de 2 ani la o firma .incepand din 17.12.2010 pana in 11.06.2012 in acest timp am nascut.firma ... (vezi toată discuția)
Sarcina si somaj nikocristea nikocristea buna ziua, As dori sa-mi spuneti cum se procedeaza cu medicalul prenatal in timpul somajului,eu sunt insarcinata in 29 saptamani si medicul de familie a spus ... (vezi toată discuția)