avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces câștigat \" litigiu fctonari cf LG 188/1999
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces câștigat " litigiu fctonari cf LG 188/1999

Bună ziua
Urmare a încadrarii necorespunzătoare a personalului (LG 188/1999),sindicatul instituției unde am lucrat a dat în judecată institutul. În octombrie 2017 procesul a fost câștigat . Din păcate de care ori am cerut detalii in legătura cu suma pe care trebuie să o primesc , răspunsul invariabil este " decizia definitivă autentificată și cu titlu executoriu nu a fost încă primita " . Va rog să mă ajutați și să îmi dați un sfat cum sa procedez. Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Decizie imputare prejudiciu functionar public macreanu macreanu un prejudiciu imputat prin decizie de catre primar unui functionar public stabilit de catre curtea de conturi prin decizie se cere extindrea prejudiciului .La ... (vezi toată discuția)
Decizie imputatie functionar public mfiruta mfiruta Se poate emite decizia de imputatie in perioada in care raportul de serviciu este suspendat?Sau pe timpul suspendarii nu opereaza prescriptia dreptului de a ... (vezi toată discuția)
Mutare definitiva functionar public gabi1974 gabi1974 Am primit o decizie de mutare definitiva la un alt compartiment fara sa mi se ceara acordul meu. Precizeaza prevederile art.91 ali 2 lit c si art 100 din legea ... (vezi toată discuția)