avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este corect că procurorul sa refuze o contra ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Este corect că procurorul sa refuze o contra expertiză la expertiză medicală?

Sotul meu in urma unei lovituri aplicate la mâna dreaptă a prezentat trei fracturi la degetul trei și cinci și i să băgat mâna in gips 30 de zile.Dupa ce sa îndepărtat gipsul la degetul mic tot mai prezintă fractura iar nodul de legătură cu mana nu mai este vizibil și degetul se încălica peste urmatoarele.Din arest a fost dus la medic dar acesta nu ia dat decât o crema și ia zis să facă exerciții.Avocatul a depus o cerere de contra expertiză dar nu i-am fost acceptată
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:24, 15 Februarie 2018
Din moment ce aveti avocat, aveti incredere in el. Daca nu aveti incredere, schimbati-l.
Depinde ce solicitați la contraexpertiza.
Procurorul poate greși si el ca nimeni nu e perfect...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate schimba încadrarea juridică? Andreicatalinionut Andreicatalinionut Fiul meu pe fondul injuriile aduse de un vecin, a ajuns la limita, nu a mai suportat umilințele si a acceptat invitația acestuia de ași masura forțele. In ... (vezi toată discuția)
Scimbarea incadrarii juridice de la tentativa de omor la lovitura Anişoara890 Anişoara890 Sotul meu s-a urcat in autobuz sa plece la serviciu in tura de noapte. La urmatoarea statie a urcat un grup format din trei copii, cel mai mare avand 16 ani, ... (vezi toată discuția)
Mama mea a fost bãtutã. ma poate sfatui cineva cum sa procedez? rrondella rrondella Mama mea, handicapata permanent gr.I,accentuat cu insotitor, pe 09.06.2012, in timp ce se afla aproape de gard, in curtea noastra, a fost batuta de unul din ... (vezi toată discuția)