danocs a scris:
Imi pare rau pentru amenda, dar imi pare bine, ca poate constientizati ce rau aduce fumatul si pe aceasta latura...
Este un mare blestem, al celor ce nu fumam si al copiilor, sa inspiri fum de tigara cand vrei sa intrii sau sa iesi din apartament sau din scara blocului... Ca o parere personala, eu as fi de acord cu amenda de 10000 lei nu de 100...
Poate ca nu are chiar legatura cu subiectul, dar are cu doua din raspunsurile date aici pe forum.
Oare fumatul este mai nociv decat bautura? Nu sunt convins... De ce nu se interzice accesul parintilor cu minori in orice restaurant unde se servesc bauturi alcoolice (da, chiar si vinul contine alcool...). De ce eu trebuie sa suport mirosul de alcool de le cei ce beau?
Dupa teoria/legea cu fumatul ar trebui sa se introduca prohibitia in toate localurile, sa bem numai CICO, nu-i asa?
V-am scris toate acestea deoarece am ramas socat de incrancenarea unor nefumatori (probabil) contra fumatorului.
Singurul lucru pe care l-ati putea reprosa cu atata vehementa ar fi ca este miros de fum de tigara pe scara, care va deranjeaza, iar fumatorul ar trebui din alte ratiuni decat cele privitoare la lege (respect pentru vecini) sa nu fumeze in spatiile comune.
Scuza daca am ofensat pe cineva cu mesajul meu.