După decesul mamei mele urmează succesiunea , tata trăiește iar noi suntem trei frați. Unul dintre frați este plecat din țară de 20 ani nu știm absolut nimic despre el . Am făcut sesizare la poliție în legătură cu fratele plecat din țară dar nici un răspuns. ÎNTREBARE se poate face succesiunea fără el și cum. Vă multumesc !
raluk0207
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe cale notariala nu se poate decat cu prezenta si acordul tuturor mostenitorilor.
Puteti incerca pe cale judecatoreasca. Probabil se va judeca in lipsa. Luati legatura cu un avocat.
Nici vorba! In ce priveste termenul de un an de optiune succesorala se aplica prevederile cuprinse in cartea a VI a referitoare la suspendarea si repunerea in termenul de prescriptie extinctiva.[Art.1.103(3)NCC]
Succesiune
corana
Buna ziua,
Tatal meu a murit in urma cu un an. Fiind plecat din tara nu m-am ocupat de succesiune. In schimb mama si cei doi frati vitregi sustin ca este ... (vezi toată discuția)
Succesiune
mac6
Sunt instiintat dupa aproape sapte ani de decesul unei rude.Este o fapta care pedepsibila aceasta lipsa de diligenta a celorlati mostenitori care nu au anuntat ... (vezi toată discuția)