avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Injurii pe diferite rețele de socializare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Injurii pe diferite rețele de socializare

Dacă ești o persoană publică poti fi jignit oricînd și de către oricine cu motiv sau fara motiv ?
Cel mai recent răspuns: S.GAFY , utilizator 22:18, 14 Februarie 2018
Fara motiv nu, cu motiv da. Acum depinde si sub ce forma esti jignit si daca meriti.
Conform dreptului european, politicienii, in special membrii guvernului, pot fi jigniti de catre cetateni, este dreptul la libera exprimare.
Multumesc.

tgeorgescu a scris:

Conform dreptului european, politicienii, in special membrii guvernului, pot fi jigniti de catre cetateni, este dreptul la libera exprimare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma apara cedo? sagui sagui Ma poate apara cedo contra unui asemenea abuz: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_399096/73-lit-B-retinut-din-flori.html ? (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca cetatean strain non ue (medic) Mikea Mikea Mi s-a spus la Oficiul de Imigrari ca cetatenii straini non UE (necasatoriti cu cetateni romani) nu ar avea dreptul sa lucreze ca medici in Romania, datorita ... (vezi toată discuția)