avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit prima casa

Buna ziua,

Sunt divortata de sotul meu iar împreună nu avem nici un imobil. Vreau sa aplic pentru prima casa. Va mai fi necesare si actele fostului sot sau doar ale mele? In cazul in care el are raportari la biroul de credite ma va afecta si pe mine dupa divort?

Multumesc
Elena Dan
Cel mai recent răspuns: MARIA VIZITIU , Avocat 06:56, 13 Februarie 2018
Din moment ce a intervenit desfacerea casatoriei, nu va sunt necesare actele fostului sot, ci numai actele necesare ce vizeaza strict situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar Exhile89 Exhile89 Buna ziua, In cazul in care sunt divortata de sotul meu si nu avem nici un imobil achizitionat, pot aplica pentru prima casa dupa divorț? Mai este ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra unui bun comun cu fosta sotie AdrianaH25 AdrianaH25 In 2003 am achizitionat un teren+casa (banii mei) dar pe act a fost trecut si prietenul meu care era casatorit dar in divort(deci separat in fapt) ,divortul a ... (vezi toată discuția)
Partaj monik.82 monik.82 buna ziua!sunt o romanca care locuieste in italia si as dori sa aflu cum sa procedez pt dobandirea de drept a casei in care locuiesc in italia ,casa ... (vezi toată discuția)