avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot radia un autoturism?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot radia un autoturism?

In luna decembrie 2017 am obtinut un certificat de distrugere pe un autoturism dus la fier vechi. Radierea la Serviciul de inmatriculari am facut-o in luna februarie 2018.
Mai platesc impozit pe autoturism in anul 2018?
trebuie sa mergeti cu aceste acte la DITL aferent domiciliului unde aveati auto inregistrat si sa solicitati radierea fiscala a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism cooss cooss Buna ziua, Ajutati-ma va rog cu un raspuns: posed dovada ca autoturismul a fost predat la un centru de colectare fier vechi (in jud. Valcea). De ce cei de la ... (vezi toată discuția)
Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)