avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,as dori sa stiu cum pot face rost de contractul de munca la nivelul ramuri panificatie si daca meseria de vinzator in cadrul unei patiseri-covrigari se incadreaza in aceasta ramura.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters57986 , utilizator 18:33, 27 Octombrie 2009
Intrati pe:
[ link extern ]
si gasiti CCM ramura industriei alimentare, din care faceti si dvs. parte.
BUNA ZIUA
ASTAZI AM PRIMIT CONTRACTUL CARE S-A PRELUNGIT PE PERIOADA NEDETERMINATA,DAR.......bineinteles cu un salariu brut mai mic decat cel care il aveam atunci cand aveam contract de munca pe perioada limitata.intrebarea mea este urmatoarea:are voie angajatorul sa scrie toate dataele in noul contract sa il semneze si doar sa il aduca sa il semnez si eu fara sa ma anunte ca imi ia din bani.doar cand m-a chemat sa semnez mi-a zis :vezi ca ai salariul mai mic ca acum e criza
va multumesc!
in plus as mai avea o intrebare:pentru un agent de vanzari a-ti putea sa imi spuneti care este salariu minim pe economie?mentionez ca sunt agent de vanzari dar nu iau nici un comision.abia ne mai da salariu minim,dar comision ca doar e criza
multumesc frumos!
Salariul minim pe economie este de 600 de lei pentru necalificati , iar in sectorul privat se aplica si niste coeficienti , astfel incat pentru un muncitor calificat salariul minim nu pote fi mai mic de 720 lei brut lunar .
Buna seara,am sunat la aceste sindicate care sunt parti semnatare ale CCM la nivel national pt a afla ce contine CCM la nivel de ramura industriei alimentare si mi sa spus ca nefiind membru sindicat nu pot sti cit este prima de paste sau de craciun sau cite salarii compensatori se acorda in aceasta ramura in caz de incetare a activitati.Am ramas uimit si as dori sa stiu cum pot afla aceste lucruri.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramura induistrie ninel_d ninel_d Azi am mers la ITM pentru a afla din ce ramura face parte o societate cu domeniu de activitate patiserie-covrigarie si am ramas pur si simplu uimit ;am ... (vezi toată discuția)
Incadrare meserie ninel_d ninel_d Buna ziua,sotia mea a lucrat ca vinzatoare la o covrigarie-patiserie.As dori sa stiu in ce ramura se incadreaza meseria(industrie alimentara sau morarit si ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca madylumy madylumy buna ziua, am si eu o intrebare va rog: o societate cu 23 de salariati poate incheia un pv. in care specifica ca adera la contractul la nivel de ramura? fara a ... (vezi toată discuția)