avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare meserie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare meserie

Buna ziua,sotia mea a lucrat ca vinzatoare la o covrigarie-patiserie.As dori sa stiu in ce ramura se incadreaza meseria(industrie alimentara sau morarit si panificatie)si daca exista un contract colectiv de munca pe ramura respectiva.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 14:07, 26 Ianuarie 2010
se incadreaza in ramura " comert "
ccm a fost valabil pe 2008-2009...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ContSters57986 ContSters57986 Buna ziua,as dori sa stiu cum pot face rost de contractul de munca la nivelul ramuri panificatie si daca meseria de vinzator in cadrul unei patiseri-covrigari ... (vezi toată discuția)
Ramura induistrie ninel_d ninel_d Azi am mers la ITM pentru a afla din ce ramura face parte o societate cu domeniu de activitate patiserie-covrigarie si am ramas pur si simplu uimit ;am ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel de ramura bubu.g bubu.g Buna ziua, In situatia in care la nivel de angajator nu este incheiat ccm, mai sunt valabile prevederile ccm, la nivel de ramura in cazul meu ramura industrie ... (vezi toată discuția)