avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Stagiu practica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Stagiu practica

Buna ziua,
In cazul primirii unui student in vederea efectuarii practicii, daca acestuia nu i se incheie un contract de munca , intrucat legea permite o astfel de situatie , indemnizatia pe care o primeste ce regim fiscal are ? Este prins in declaratia 112 ?
Care este beneficiul angajatorului?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenamitrea , utilizator 21:33, 13 Februarie 2018
In baza a ce primeste acea indemnizatie , intrucat legea nu prevede asa ceva?
In ordinul 3955/2008 se stabileste contractul cadru ce se incheie intre organizatorul de practica, partenerul de practica si student
Art 4 alin 4 al acestuia prevede "Partenerul de practică poate totuşi acorda practicantului o indemnizaţie, gratificare, primă sau avantaje în natură, specificate la art. 12
Mai jos aveti si un link de pe site dvs : www.avocatnet.ro/articol_122...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spune legea priving stagiile de internship Chriss14 Chriss14 Buna seara. Vreau, va rog frumos, sa-mi explicati in detaliu care este situatia cu internshipurile neplatite si care sunt beneficiile companiei / angajatorului ... (vezi toată discuția)
Stagiu practica in societate apetra apetra Poate un angajat al companiei, specialist HR, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, sa faca practica in companie si daca da, in ce conditii? Este ... (vezi toată discuția)
Contract practica voluntariat student danielsun23 danielsun23 Buna ziua . Am o mare dilema in legatura cu legislatia ... Am terminat dreptul , acum sunt in primul an la mecanica . Am observat ca am o pasiune in legatura ... (vezi toată discuția)