avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine mosteneste apartamentul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine mosteneste apartamentul?

Buna ziua,
Cine mosteneste apartamentul in care stam? Apartamentul este al sotului meu, achizitionat inainte de casatorie. El este trecut ca fiind proprietar. Impreuna avem o fiica. In cazul decesului sotului meu cine poate emite pretentii pe acest apartament ? Eu nu mai am frati si nici parinti, sotul meu mai are 2 frati si un parinte.
Cel mai recent răspuns: CaraibeGirl , utilizator 15:10, 13 Februarie 2018
Dvs (1/4) si fiica (3/4)
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire copii delia pop delia pop Buna ziua! Sunt căsătorită, iar soțul meu a mai fost căsătorit și are un copil din fosta căsnicie. Noi acum avem un copil împreună. Înainte de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora AlexStoica AlexStoica Buna ziua. Sora mea a decedat in decembrie 2012. Era casatorita, fara copii. Inainte de casatorie, prin act de vanzare-cumparare , a obtinut un apartament de ... (vezi toată discuția)
Drept la apartament IKALIKA IKALIKA Tatal meu a avut un apartament cumparat de el. A cunoscut o femeie si a vandut apartamentul. Impreuna cu aceasta au cumparat un alt apartament . Pe contractul ... (vezi toată discuția)