avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine mosteneste apartamentul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine mosteneste apartamentul?

Buna ziua,
In urma decesului parintilor mei am mostenit un apartament (printr-un act de mostenire in urma decesului tatului meu si un act de donatie al partii mamei mele). Aceste acte au fost facute in timpul casatoriei.
In cazul decesului meu cine poate emite pretentii pe acest apartament? Eu nu mai am frati si nici parinti, sotul meu mai are 2 frati si un parinte. Impreuna (eu si cu sotul meu) avem o fiica.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
CaraibeGirl, utilizator
Cel mai recent răspuns: CaraibeGirl , utilizator 14:54, 13 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc mult pentru răspuns și de asemenea pentru promptitudine.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
CaraibeGirl, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)
Donație apartament achiziționat în timpul căsătoriei către unul din copii: cum se procedează când unul dintre proprietari (decedat) a lăsat în urmă datorii? RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua! Va propun urmatorul caz. In discutie va fi adusa familia noastra, compusa din mine, fiul cel mare, fiul cel mic, tatal decedat si mama in viata. ... (vezi toată discuția)