avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna ziua cu Ceva ani in urma Am cumoarat un apartament pe care acum vreau sa il vand dar nu are Cadastru si pare ca nici nu putem face ca blocul nu are Cadastru . Cum asi putea sa reusesc sa fac Cadastru sau si vand ap ?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
Dobre Alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:15, 14 Februarie 2018
Vorbiți cu un cadastrist autorizat. Dvs.cum ați cumpărat fără cadastru?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
avvalentina, utilizator
- ati cumparat in baza unui act intocmit la notar?
- chiar daca nu au "cadastru" majoritatea scarilor din blocuri/apartamentelor au deschise Carti Funciare.
- "cadastru" pentru apartamentul dvs inseamna in cazul in care nu este deschisa CF pe scara blocului, o documentatie care implica deschiderea/intocmirea unei Foi colective in cere sunt calculate suprafetele utile si cota de teren a fiecarui apartament asta inseamna in cost suplimentar in cazul in care sunteti singurul din scara/bloc care s-a hotarat sa faca intabulare- ceea ce e foarte greu de crezut.
-puteti afla la OCPI din zona dvs care e situatia exacta a blocului in care locuiti, daca nu gasiti raspunsul la ghiseul de la cartea funciara solicitati sa consultati arhiva de CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru lamurire razvypitesti razvypitesti Buna ziua, detin un apartament intr-un bloc intr-o zona rurala. Vreau sa vand apartamentul pe care il detin si mi s-a cerut cadastru. Am inteles ca ununul ... (vezi toată discuția)
Stabilire cota indiviza prin ocpi teisoara teisoara Buna seara, ca de fiecare data apelez la dvs stiind ca raspunsurile sunt unele pertinente si profesioniste,si va multumesc. Povesteam anterior,de problemele ... (vezi toată discuția)
Rectificare suprafata teren in cf maria mircea maria mircea Se incepe recadastrarea/rectificarea terenului aferent unei curti, cu schitele de apartamentare ale tuturor proprietarilor? (vezi toată discuția)