avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie handicap

Tata stä intr-un Cämin de bätrini privat si Platin 1700 Roni lunar. Are demenzä in grad avansat, nu mai vb aproape deloc si a inceput sä facä si pipi in pantaloni. Acum noi ai cumpäräm si Pampers plus cä ai ducem säptäminal dulciuri pt cä refuzä mincarea de acolo si vrea numai dulciuri. Are omul acesta drept de pensie de handicapat ?
Vä multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:24, 13 Februarie 2018
Nu există pensie de handicap.

Condițiile legale de încadrare într-un grad de handicap aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana cu handicap ce primeste indemnizatie de handicap se ... titiaur titiaur o persoana cu handicap ce primeste indemnizatie de handicap se interneaza intr-un camin de batrani privat, mai primeste acea indemnizatie sau nu? (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc oficial ca tata este neingrijit ContSters392850 ContSters392850 Buna seara. Doresc sa il iau pe tatal meu la mine pentru a-l ingriji. Are 95 de ani. Dar, fratele meu nu ii permite. Am avut discutii in casa si de cind ... (vezi toată discuția)