avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare din SRL-D in SRL - acte taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare din SRL-D in SRL - acte taxi

Tocmai mi-am schimbat firma din SRL-D in SRL. Activitatea firmei este cea de taxi, iar CUI-ul, J-ul si masina au ramas aceleasi. Oare trebuie sa merg la primarie sa schimb si restul actelor, cum ar fi autorizatie taxi, agreere, etc daca datele firmei nu s-au schimbat- ma refer la cui si j?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
CDT86, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihail_g , utilizator 14:30, 27 Februarie 2019
Dupa transformarea din SRL-D in SRL, trebuie sa depuneti la ANAF o declaratie pe proprie raspundere, privind schimbarea statutului juridic al firmei dvs.
Intrucat J-ul si CUI-ul raman neschimbate, nu se impune actualizarea contractelor incheiate anterior cu partenerii, clientii sau furnizorii.
Sunteti amabilă sa ne precizati si care este articolul care face referire la ne-impunerea actualizarii contractelor in curs, semnate pe vechea forma juridica SRL-D? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
mihail_g, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control Mihai-Daniel Mihai-Daniel Buna ziua, stie cineva daca la schimbarea formei juridice este nevoie de schimbarea Registrului Unic de Control? Am fost pana pe 27.02.2018 SRL-D si conform ... (vezi toată discuția)
Aga cu privire la numire administrator teodor82 teodor82 Ma poate ajuta cineva cu un model de AGA pentru numirea unui nou administrator si pentru schimbarea denumirii firmei? Care sunt implicatiile cu privire la ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)