avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registrul unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registrul unic de control

Buna ziua, stie cineva daca la schimbarea formei juridice este nevoie de schimbarea Registrului Unic de Control?
Am fost pana pe 27.02.2018 SRL-D si conform prevederilor legale la 3 ani se pierde forma de debutant. Prin urmare am predat vechiul Certificat de inregistrare la Registrul Comertului, cu toate formele legale de schimbare a formei juridice si am primit altul nou cu forma juridica schimbata in SRL, dar cu aceleasi date de identificare inclusiv CUI si Nr. de ordine din Reg. Com. (cum se spune pe scurt J-ul).
Acum trebuie sa schimb si Registrul Unic de Control?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihai-Daniel , utilizator 13:47, 2 Martie 2018
Nu.
Multumesc.
V-ati schimbat doar forma juridica , codul unic de inregistrare a ramas nemodificat , deci nu se impune si schimbarea registrului unic de control.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la srl-d la srl Simion1984 Simion1984 Buna ziua! Am deschis in urma cu 3 ani ,in aprilie 2011, o societate comerciala de tip SRL-D . Anul acesta firma isi va pierde statul de SRL-D, odata cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare din srl-d in srl - acte taxi CDT86 CDT86 Tocmai mi-am schimbat firma din SRL-D in SRL. Activitatea firmei este cea de taxi, iar CUI-ul, J-ul si masina au ramas aceleasi. Oare trebuie sa merg la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa întreb dacă sa schimbat ceva nou pt firmele srl Jianu daniela Jianu daniela Sa schimbat cumva certificatul fiscal al firmelor srl .Sau trebui depuse alte acte pt a le înregistra din nou? (vezi toată discuția)