avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj juridic

Buna ziua! Doresc a încheia o tranzacție in vederea despăgubiri a 4 persoane intr-un proces de succesiune eu avand rolul de procurator la dosar,proprietara apartamentului fiind nasa mea de botez in varsta de 91 de ani.daca eu platesc despagubirea cum ma pot asigura in caz ca se razgandeste sa semneze ea contractul de vanzare -cumparare cu mine. Va rog un raspuns urgent! Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Divort: 2 apartamente.....solutii??? zmija zmija IN TIMPUL CASATORIEI AM CUMPARAT 2 APARTAMENTE IN 2 ORASE DIFERITE...DUPA DIVORT EU M-AM MUTAT IN UNUL DIN APARTAMENTE ,SOTIA IN ALTUL...AM DECIS CA SI PE ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament rotcristina rotcristina Buna ziua, Am o intrebare: Doresc sa cumpar un apartament in Romania, insa momentan eu sunt in Italia. Se poate face un precontract sau ceva pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament adumitrascu adumitrascu Bună seara Vă prezint o situație, la care am câteva întrebări, la care doresc un răspuns, dacă se poate. a) Nașa mea, care nu a avut copii, a ... (vezi toată discuția)