Data de 16.10.2016 pica intr-o zi de duminica, asa incat presupun ca vorbiti despre anul 2014.
Ce imi spuneti dvs mai sus si ce scrie in decizia ICCJ respectiva, cum ca trebuie tinut cont de considerente, v-am scris si eu in cel de-al doilea mesaj, adica
In principiu autoritatea de lucru judecat se refera si presupune tripla identitate de calitate, cauza si obiect. Acum, fata de vechea reglementare si fata de disputele iscate la acea vreme, noua reglemetare transeaza autoritatea de lucru judecat atat pe dispozitivul hotararii, cat si pe considerentele acesteia (atat cele decisive, cat si cele decizorii), or eu nu pot sa apreciez doar din ce spuneti dvs ce anume scrie in hotarerea pe care o aveti si la ce au facut partile referire si ce anume a invocat instanta din oficiu.
Dvs ati avut posibilitatea ca, atunci cand instanta a invocat exceptia autoritatii de lucru judecat si a pus-o in discutia partilor, sa va opuneti, sa motivati opozitia, sa invocati decizia aceasta nr.3125 si asa mai departe. Nu stiu, ati facut-o, n-ati facut-o. Daca n-ati facut-o, acum discutam degeaba.
In plus, ati avut la indemana exercitarea caii de atac, la fel, nu stiu daca ati exercitat-o, ati fi putut ridica problema acolo. Ati exercitat calea de atac? Nu stiu. Si revin la ce am spus mai sus -
...or eu nu pot sa apreciez doar din ce spuneti dvs ce anume scrie in hotarerea pe care o aveti si la ce au facut partile referire si ce anume a invocat instanta din oficiu.