avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inghetare an școlar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inghetare an școlar

Bună ziua! Am terminat 2ani de postliceala iar anul al treilea l-am înghețat deoarece eram însărcinată și ma simteam foarte rau.zilele acestea am primit înștiințare de exmatriculare , deși eu nu am fost sa ma înscriu la cursuri ( ar fi trebuit să fie al doilea an înghețat)! O persoană mi-a spus că se pot îngheța până la 5ani , nu este necesar sa depui cerere de inghetare a anului in fiecare an, cand vrei sa te reintorci la cursuri depui o cerere de înscriere la cursuri! Daca am fost informată greșit va rog spuneti-mi... ce as putea sa mai fac de acum?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:27, 14 Februarie 2018
Ma poate ajuta cineva???
Ma poate ajuta cineva???
Ma poate ajuta cineva???
Bună ziua. Nu e mai simplu sa intrebați la aceea școala ? Poate încă nu sunteți exmatriculată și se poate rezolva cumva aceasta problemă cu această instituție de învățământ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exmatriculare postliceala ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara , cineva a terminat 2 ani de studiu dintr o postliceala de asistenti medicali si anu 3 (ultimul ) a plecat in străinătate fara a baga cerere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare indemnizatie de crestere a copilului in varsta de pana la doi ani Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: o ruda, insarcinata in 3 luni, DPN februarie 2017, nu indeplineste in momentul de fata conditiile ... (vezi toată discuția)