avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Eroare la retinerea impozitului pe venitul salarial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Eroare la retinerea impozitului pe venitul salarial

Daca dintr-o eroare, unui salariat -in cazul meu bugetar-invtamant-nu i s-a retinut impozit pe venit,pentru sumele restante se face rectificativ,pe fiecare luna sau se poate retine pe luna in curs,avand in vedere ca programul de salarii prevede "regularizare impozit"?Se poate retine suma esalonat?Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salarii-deducere andreea_89 andreea_89 Buna ziua. Anul acesta am terminat facultatea si am preluat contabilitatea unei asociatii de proprietari, iar pe statul de salarii, un salariat are o persoana ... (vezi toată discuția)
Am gresit!va rog ajutati-ma! emilia73 emilia73 Din vina mea, nu am inregistrat cateva bonuri fiscale emise de casa de marcat.Bonurile sunt din februarie, aprilie si iunie.Ce ma fac?Se modifica vanzarile, ... (vezi toată discuția)
Rectificare fisa fiscala adita74 adita74 Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)