avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata amenda in 48 de ore
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata amenda in 48 de ore

Buna ziua! Azi am primit de la poştarita o scrisoare de la politia locala. In aceasta se afla un proces verbal scris cu greseli gramaticale, si cu rubrica in care scrie ca pot achita jumatate din amenda in 48 de ore necompletata. (Art 2/16; lg. 61/1991R sanctionate de art 3/1/6) As vrea sa stiu daca pot sa nu sa platesc jumatate din amenda, deorece scrisoarea am primit-o azi.
Cel mai recent răspuns: ŞpacBogdan , utilizator 17:12, 14 Februarie 2018
Posibilitatea achitării în termen de 48 de ore a jumătate din minimul amenzii prevăzute de actul normativ, se mentioneaza in cuprinsul PVCC dacă, legea 61 prevede o asemenea posibilitate
Multumesc pentru raspuns Dragos. Am cautat in legea 61/1991, insa nu am gasit nicaieri sepcificat, faptul ca nu pot plati in termen de cel mult 48 de ore, jumătate din minimul amenzii prevăzute în actul normativ. Iar in procesul verbal nu e mentionat nimic in acest sens.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
ŞpacBogdan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentionarea olografa a posibilitatii de plata a jumatate din minimul amenzii intr-un proces verbal de contraventie doinamagurean doinamagurean Buna ziua, Daca aceste P.V sunt standard este permisa adaugirea de mana? Ma refer la posibilitatea platirii a jumatate din suma in 48 de ore conform OG ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 61/1991 - plata a jumatate din minimul amenzii ionelagodin ionelagodin o amenda pe legea 61 din 1991 art 3,se poate plati jumate din minimul amenzi_ (vezi toată discuția)
Amenda administrativa platita integral din cauza unei greseli a agentului constatator mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.as avea si eu o nelamurire. am primit o amenda administrativa de la politie.am vrut sa platesc in 48 ore,dar cand m-am dus la finaciar sa platesc ... (vezi toată discuția)