avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare decizie de încadrare, efectul asupra ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare decizie de încadrare, efectul asupra documentelor semnate

Buna ziua!
Directorului meu(institutie publica), i s-a anulat, de catre instanta, decizia de incadrare, motivul fiind acela ca la dosarul de inscriere la concurs, pentru ocuparea functiei de director executiv, nu exista cazierul juridic si nicio declaratie pe propria raspundere, in acest sens. S-a descoperit ca avea condamnare cu suspendare, intr-un proces de inselaciune...
Intrebarea mea este urmatoarea: actele semnate de dumnealui, inclusiv, destituiri din functie si angajari, sunt nule?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
Angelsy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 14 Februarie 2018
Mergand pe "Accesorium sequitur principale", constatarea nulitatii fie relativa fie absoluta urmeaza a fi analizata de la caz la caz, aceasta neintervenind in mod direct.
Ati mai deschis un topic cu acelasi subiect.

Regulament Forum Avocatnet.ro
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Continuati discutia pe topicul initial deschis.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Penalizări Danaelena11 Danaelena11 Lucrez la o firmă de 4 luni.. Șefi au decis sa penalizeze toți angajati cu 50 ron.. Eu nu am lucrat în acea perioadă de pierderi.. Este normal sa ma ... (vezi toată discuția)
Arhiva societății magdalena1957 magdalena1957 Cum pot da de societatea autorizata care ar putea deține arhiva societății pe acțiuni Noua Arcadie Com SA? (vezi toată discuția)