avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... URGENT! Frauda pe internet!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

URGENT! Frauda pe internet!

Buna ziua,
Am cumparat de pe internet un curs de limba germana. Cursul este pe internet. Ca sa imi pot face un cont pe situl respectiv, trebuia sa imi cumpar un pachet(cod de activare) pe care l-am primit. ca sa pot activa cursul trebuia sa introduc codul primit de la curier intrun pliculet. Problema e ca la introducere codul nu functioneaza, sau mai bine zis apare un mesaj fiindca codul nu este activ, Nu pot sa dau de expeditor sau un contact sa iau legatura cu el. Ce sa fac? Sa ma duc la politie?
Nu puteti da de expeditor pentru ca nu vrea sa se lase contactat ? sau care este motivul?
Am cateva date pe “pliculet”(adresa expeditor si la cine am platit(plata expeditiei la TCE Worldwide services s) EXP: complexpress online kft
Adresa exp: budapest, szentendrei ut 89, 1033.
Siteul se numeste Ling Intelligence.
La meniul contact pe site apare o adresa de email in cazul in care cineva nu are intrebari sau probleme la activare contului, la care am incercat sa trimit pana acuma trei emailuri inzadar. Emailul nu este valid. help@intelligence.com
Multumesc!
Intradevar suna a inselatorie, fapta pedepsita de cod penal. Acum jurisdictia e pe teritoriul altui stat, valoarea nu e prea mare, falta exista. Tu ai nervi si timp cat si banuti sa incepi o actiune ? Sau renunti si consideri ca acei bani sau dus pe ,, experienta,, castigata, atentie si verificati vanzatorii de....orice.
m-am uitat si eu, adresa adminului e-n polonia: [ link extern ] .
am citit o intreaga poveste. de ce nu incercati sa solicitati alt cod. poate ca primul e gresit
inca ceva: mailul e gresit intr-adevar (vine mailer-daemonul inapoi), insa help@lingintelligence.com e functional. fiti imaginativ, traim in epoca internetului

mihai2121122 a scris:

AEmailul nu este valid. help@intelligence.com
Multumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda online Cristi1007 Cristi1007 Salut, Zilele trecute am comandat un obiect de pe internet (site străin) fara prea multe verificări ale site-ului (aproape deloc). Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Conform legislatiei in vigoare un site de servicii (de curierat, ... Donato Donato Conform legislatiei in vigoare un site de servicii (de curierat, de exemplu) poate sa nu afiseze niciun numar de telefon de contact (in afara de formular de ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)